Elektrokemialliset mittaukset

Verkkokaupastamme voit suoraan ostaa mittaripaketin joka sisältää elektrodit ja tarvikkeet pH:n mittaamiseen. Thermolta on kuitenkin saatavana kymmeniä muita mittareita eri ominaisuuksilla. Soita tai lähetä meile viesti, niin teemme tarjouksen juuri teille soveltuvasta mittarista.

Ominaisuudet:

  • pH
  • Johtokyky
  • Lämpötila
  • Redox / ORP
  • Ionimittaus
  • Liuennut happi

pH mittarin valintatyökalu

Klikkaa kuvaa ja katso mikä mittari sopisi teille parhaiten

pH anturin valintatyökalu

Kuvasta pääset katsomaan mikä Thermon elektrodeista soveltuisi teille.

pH-mittarit ja mittaripaketit

Laadukkaat Thermo Scientific Orion malliston pH mittarit laboratorioon ja kenttäkäyttöön. Pyydä meiltä tarjous jos tarvitset mittarin ilman antureita tai mittarin useammalla ominaisuudella. Saatavana on esim. pH-mittari ja johtokykymittaus samassa mittarissa. Katso koko valikoima tästä>>

Thermo Scientific Orion Anturit

Tässä muutama esimerkki suosituimmista elektrodimalleista. Otathan yhteyttä jos et löydä etsimääsi, tai haluat varmistaa elektrodin soveltuvuuden tietylle näytteelle.

Thermo Scientific Orion mallisto

Lab-dig on vuodesta 1973 maahantuonut elektrokemian mittauksiin liittyviä tuotteita. Autamme löytämään valikoimastamme löytämään mittauksiinne ja näytteillenne sopivat tuotteet ja tarvikkeet.

pH mittaus

Meiltä on saatavana kaikki tarvikkeet pH-mittauksiin. Valikoimastamme löytyvät pH mittarit, pH anturit, puskuriliuokset ja valmiit mittaripaketit.

Antureita on saatavana laboratorion rutiinimitttauksiin, mutta myös pienille tilavuuksille, pintamittauksiin, elintarvikkeille, ym.

Veteen liuennut happi

Veteen liuenneen hapen mittaus voidaan tehdä useammalla eri tekniikalla.

Meiltä on saatavana kattava valikoima polarografisia antureita. Uudemmat RDO anturit ovat huoltovapaita, eivätkä kuluta näytteen happea. Thermon mallistossa on myös sekoittava anturio BOD mittauksiin.

Johtokykymittaus

Thermo Orion Johtokykymittarit, johtokykyanturit, johtokykykennot ja johtokykystandardit laadukkaiden mittausten tekemiseen. Meiltä löytyy tarvikkeet johtokyvyn mittaamiseen sekä erittäin puhtaista vesistä että paljon kiintoainetta tai happoja sisältävistä näytteistä.

Redox (ORP/EH)

Kaikilla Thermon pH mittarilla voidaan mitata myös Redox-potentiaalia.

Teollisuuden eri prosessien seurantaan ja valvontaan löytyy laaja valikoima antureita, esim. Huoltovapaa geelitäytteinen malli, tai helposti puhdistettava Sure-Flow malli.

Ioniselektiivinen mittaus

Thermon Orion mallistossa on anturit Fluoridi- ja Kloridi- pitoisuuksien mittaamiseen. Tavallisia mittauksia ovat myös Ammoniakki, Nitraatti ja Natrium.

Saatavana on myös antureita hankalille aineille >>

Sameusmittarit

Thermo Orion Sameusmittarit ja Kolorimetrit. Mittaripaketit sisältävät kaiken tarvittavan laadukkaiden mittausten tekemiseen. Pyydä tarjous!