Thermo Orion Mittarimallisto

Star A-sarja on Thermo Scientificin uusin mittarimallisto. Sarjaan kuuluu sekä pöytä että kenttämittareita yhden, kahden tai jopa viiden parametrin mittaamiseen. Käyttöliittymää on paranneltu ja mittarien käyttö ja kalibrointi on tehty entistä helpommaksi. Kaikissa mittareissa on liitin lämpötila-anturille, ja kaikki mittarit joissa on pH:n mittaus on myös Redox/Orp mittaus. Mittareihin jotka mittaavat liuennutta happea voi nyt kytkeä joko luminesenssiin perustuvan RDO anturin tai perinteisen polarografisen happianturin.

Erikoisuutena on myös uusi VERSA mittari, johon voidaan vapaasti valita neljä mitattavaa parametriä. Kaikki yhdistelmät ovat mahdollisia ja mittaria voidaan myöhemmin päivittää uusilla ominaisuuksilla.

Kysy myös edullisista tarjouksista mittari ja tarvikepaketeista.

Star sarjan mittarit laboratorioon

Laadukkaat pöytämittarit ammattilaisille ja tutkimuslaboratorioihin

STAR A 110-sarjan perusmittarit

A111 pH
A112 Johtokyky
A113 Liuennut happi (ei RDO)

Star A 210-sarja tutkimuskäyttöön

A211 pH
A212 Johtokyky 
A213 Liuennut happi 
A214 pH ja ISE (ioniselektiivinen)
A215 pH ja Johtokyky
A216 pH, RDO ja liuennut happi

VERSA-sarja

Valitse vapaasti mittattavat parametrit ja yhdistele omien tarpeiden mukaan. Tarvittaessa vaikka 4 ISE kanavaa. Käytössä voi olla 1-4 parametria jolloin sama mittari soveltuu useamman eri ryhmän käyttöön. Uuteen projektiin ei enää tarvita uutta mittaria, vaan VERSA mittarista voidaan poistaa projektille tarpeettomat parametrit ja lisätä moduleja halutuilla ominaisuuksilla. Uuden ominaisuuden lisääminen onnistuu sammuttamatta mittaria, eikä vaadi hankalia asennustoimenpiteitä tai ohjelmistopäivityksiä. Kun uusi osa painetaan paikalleen, näyttöön ilmestyy heti uuden parametrin lukema ja mittaus voidaan aloittaa.

Star sarjan kannettavat mittarit

Laadukkaat mittarit myös kenttäkäyttöön ja tarkat tulokset suoraan prosesseista.

Star A 120-sarja

A121 pH
A122 Johtokyky
A123 Liuennut happi (ei RDO) 

Star A220-sarja

A221 pH
A222 Johtokyky
A223 Liuennut happi (myös RDO)

Star A 320-sarja

A321 pH
A322 Johtokyky
A323 Liuennut happi
A324 pH ja ISE
A325 pH ja johtokyky
A326 pH ja happi
A329 pH / ISE / Johtokyky /Happi